Gratis webinar Leespiratie voor in de klas

Zodat de kinderen in jouw klas met meer plezier beter gaan lezen

Lezen staat op het rooster en hoort er nu eenmaal bij. Maar dat betekent niet dat het vanzelf gaat. Sterker nog: je hoort de ene zucht na de andere, ziet sommige kinderen treuzelen bij het pakken van hun boek en ziet andere kinderen naar de boekenkast vluchten.

 

Uiteindelijk is iedereen stil en heeft een boek voor zich. Gelukkig! Eindelijk kunnen we allemaal lekker gaan lezen.

 

Of toch niet? Het valt je op dat de kinderen niet echt lezen. Je ziet een kind voor zich uit staren, een ander bladert door zijn boek en nog een ander probeert in contact te komen met klasgenoten. Om de haverklap zie je kinderen hun boek ruilen en dat duurt erg lang. Zou je de kinderen ook zo graag willen motiveren om heerlijk te lezen in hun eigen leesboek, maar heb je geen idee hoe? Dan is dit gratis webinar echt iets voor jou.

 

Doe mee aan het gratis webinar Leespiratie voor in de klas en ontdek:

– Welke invloed jij als leerkracht hebt op het leesgedrag van de kinderen in jouw klas

– Hoe je schoolbreed het leesplezier kan vergroten

– Welke mogelijkheden er zijn om (naast of in plaats van de voorgeschreven methode) de kinderen in jouw klas aan het lezen te krijgen

– Hoe je kinderen kan motiveren om te lezen

 

Met als resultaat dat de kinderen in jouw klas met meer plezier gaan lezen en daardoor ook beter worden in (begrijpend) lezen.

Over de Kinderboekenjuf

Mijn naam is Ingrid en ik inspireer al meer dan 5 jaar zo’n 4.500+ leerkrachten en leescoaches in heel Nederland en België via mijn website Kinderboekenjuf.nl.

 

In 2011 ben ik afgestudeerd en sindsdien werk ik met veel plezier in het onderwijs. In de afgelopen jaren heb ik aan vele groepen les gegeven. Door op allerlei scholen gewerkt te hebben, heb ik veel verschillen gezien in leesonderwijs. En ook in de motivatie van kinderen om te lezen.

 

Met behulp van al deze ervaring heb ik mijn eigen filmdienst ontwikkeld, waarmee de intrinsieke leesmotivatie van leerlingen wordt aangesproken, zodat ze met meer plezier gaan lezen en daardoor ook sneller uit zichzelf gaan lezen.

Wil jij jouw klas ook motiveren om meer te gaan lezen?

Scroll naar boven