Kinderboekenjuf is jarig!

Woehoe, Kinderboekenjuf bestaat 5 jaar! Kom je op mijn verjaardagsfeestje? 😉 Hoe? Heel simpel! Feliciteer mij door hieronder je naam en e-mailadres achter te laten. Je krijgt dan een enorme mail vol met informatie over mijn traktatie voor jou, de winactie waar je aan mee doet door dit formulier in te vullen én jouw ‘cadeautje’ voor mij. 

 

Door hieronder je e-mailadres in te vullen doe je automatisch mee aan de winactie en je ontvangt voortaan regelmatig een mail vol Leespiratie van de Kinderboekenjuf (mijn nieuwsbrief).

 

Gefeliciteerd Kinderboekenjuf namens:

 

Kinderboekenjuf bestaat inmiddels 5 jaar. Het begon als iets leuks voor erbij en groeide door tot een prachtig bedrijf waar ik trots op ben.

Jij kunt op mijn verjaardagsfeestje ‘komen’ door hierboven je felicitatie achter te laten. Daarna ontvang je een uitgebreide e-mail met meer informatie en ontvang je voortaan mijn nieuwsbrief vol met leespiratie.

Door je e-mailadres in te vullen krijg je van mij een traktatie, je doet mee aan de winactie waarbij je kans maakt op 1 van de 5 geweldige prijzen én ik vraag je om een cadeautje. 

Wil jij ook...

Feliciteer Kinderboekenjuf dan door je gegevens achter te laten en ‘kom langs’ op mijn verjaardagsfeestje! 

 

Ik kijk er naar uit om het 5 jarig bestaan met jou te vieren.

Geen feest zonder slingers 😉