Lezen met Kinderboekenjuf is LIVE!

Welkom allemaal,

Vanaf vandaag, woensdag 25 maart 2020, is Lezen met Kinderboekenjuf LIVE!

Achter de schermen heb ik (met hulp) heel hard gewerkt om alles te regelen. Het heeft ruim een jaar geduurd, maar daar is de filmdienst dan!

Twijfel

Het is momenteel een bijzondere tijd. De scholen zijn gesloten, we worden opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te blijven en leerkrachten geven les vanuit huis. Wie had dat ooit gedacht? Toen ik 2 jaar geleden met dit idee begon rond te lopen, had ik nog geen idee of het überhaupt haalbaar was om dit vorm te geven. Nu 2 jaar later is het eindelijk zo ver dat Lezen met Kinderboekenjuf LIVE kan.

Is dit wel het goede moment? Het was bijna zover dat Lezen met Kinderboekenjuf live kon gaan en toen kwam het nieuws dat scholen moesten sluiten. Moest ik dan nu wel live gaan met de dienst? Maar hoe lang zal dit allemaal gaan duren? Kunnen leerkrachten deze dienst niet heel goed gebruiken? Zo tobde ik wat af. Tot ik besloot dat dit moment juist het moment kan zijn waarop leerkrachten visuele ondersteuning en het wegnemen van de voorbereidingstijd kunnen gebruiken.

Tijdelijk gratis

Ik besloot toch vast live te gaan met Lezen met Kinderboekenjuf en de eerste boeken met filmpjes gratis aan te bieden. Achter de schermen werken wij dan door aan het maken van content.

Thuisonderwijs lezen

Zelf geef ik 1 mini leesles per week op. Download hier een stappenplan voor de kinderen: Stappenplan Lezen met Kinderboekenjuf.

Benieuwd

Voor nu ben ik vooral heel benieuwd! Wat vinden jullie van de filmdienst? Voldoet het aan jullie verwachtingen? Kun je alles vinden? Heb je nog vragen? Laat het mij vooral weten via het contactformulier!

Scroll naar boven