Wil jij aan de slag met het bevorderen van leesplezier maar weet je niet hoe?

Krijg dit met mini leeslessen voor elkaar. 

  Ik leg je stap voor stap uit hoe je deze mini leeslessen kunt implementeren in jouw (lees)onderwijs.  

Download hieronder gratis mijn e-book en ga direct aan de slag met de kant-en-klare suggesties die ik je geef. Al meer dan 3600 leerkrachten gingen je voor.
 

Wanneer je dit formulier verzendt ga je akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens volgens het privacybeleid van Kinderboekenjuf.nl. Lees hier de privacyverklaring.

Marketing door

Ben jij leerkracht van een klas die wel wat extra leesmotivatie kan gebruiken? Wil jij door weinig tijd te investeren toch het leesplezier in jouw klas flink zien stijgen?

Je hebt lezen op het programma staan. Je oefent met woorden, zinnen en teksten. De boekenkast is gevuld met boeken, misschien zelfs wel goed gevuld of met de nieuwste titels. Je weet dat lezen een belangrijke basis is.

Toch beginnen de kinderen te zuchten als je over lezen begint. Het lukt je maar niet om de kinderen gemotiveerd en enthousiast te krijgen. Steeds weer zie je ze afgeleid worden tijdens het lezen. Keer op keer lopen dezelfde kinderen met hun boek naar de boekenkast om daar de leestijd door te brengen.

Je weet dat je de kinderen in jouw klas meer leesplezier moet bijbrengen en je weet ook dat je meer tijd moet besteden aan leesbevordering, maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Hoe kun je nu structureel inzetten op leesbevordering zonder hier enorm veel tijd aan kwijt te zijn?

Ondertussen droom je van een klas vol lezers, maar de weg ernaartoe lijkt onbereikbaar. Dit e-book zorgt ervoor dat jij stap voor stap de mini leeslessen kunt implementeren en je daardoor gemotiveerde lezers in je klas krijgt.

Heb jij het gevoel dat...

Je ziet door de bomen het bos niet meer. Hoe moet je nou beginnen met leesbevordering?

En nog belangrijker: Hoe kun je het leesplezier zo effectief mogelijk vergroten?

Herkenbaar of niet? Zo ja, dan is het tijd om aan de slag te gaan met iets dat echt resultaat oplevert.

Waarschijnlijk heb je al een hoop geprobeerd op het gebied van leesbevordering maar heeft het nog niet het gewenste effect. Het zou zonde zijn als je niet de (lees)impact kunt maken in het leven van deze kinderen wat ze verdienen terwijl jij hier zo min mogelijk tijd en energie in hoeft te steken en er zoveel mogelijk tijd en energie overblijft voor alle andere belangrijke zaken in het onderwijs.

Dus wat zeg je ervan? Ga jij aan de slag met het leesplezier in jouw klas? Of blijf je liever doorgaan met wat je tot nu toe al doet? De keuze is aan jou.

Het is in ieder geval niet gek dat leesbevordering zo’n lastig onderdeel van het onderwijs is. Er is geen kant-en-klare methode die je hierbij kan ondersteunen. Ook komen er steeds zoveel nieuwe kinderboeken bij dat het lastig is om bij te blijven. Gun jezelf dit duwtje in de goede richting om het leesplezier in jouw klas een boost te geven.

Download het e-book, implementeer de stappen in jouw (lees)onderwijs en motiveer jouw leerlingen om te lezen. 

Ik wil aan de slag met mini leeslessen

Wanneer je dit formulier verzendt ga je akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens volgens het privacybeleid van Kinderboekenjuf.nl. Lees hier de privacyverklaring.

Marketing door
E-book Aan de slag met mini leeslessen
Hoi, ik ben Ingrid (de Kinderboekenjuf) en het is mijn missie om zoveel mogelijk leerkrachten te inspireren op het gebied van leesbevordering en kinderboeken.
 
Op die manier krijgen de kinderen in al jullie klassen de beste leesbasis mee die ze zo verdienen.
 
In mijn e-book vind je de stappen om hiermee aan de slag te gaan. Een kant-en-klare aanpak waarbij je zelf met minimale inzet veel kunt bereiken bij jouw kinderen in de klas.
 

Meer dan 3600 leerkrachten gingen je voor

Ellen, leerkracht groep 5/6

Het e-book van de Kinderboekenjuf is zeer inspirerend! In een notendop vertelt Ingrid hoe je een mini leesles voor kan bereiden en kunt geven. Je kunt er vrijwel direct mee aan de slag in de klas. Dit e-book heeft me echt geholpen bij het voorbereiden van de mini leeslessen en de mini leeslessen hebben zeker bijgedragen aan het vergroten van het leesplezier van mijn klas!

Reina, leerkracht groep 4/5/6

Ik zou het zeker aanraden om dit e-book te downloaden. Er wordt duidelijk beschreven hoe je een mini leesles kunt voorbereiden en waar je eventueel kant-en-klare mini leeslessen kunt vinden. Ik kijk nu met hele andere ogen naar kinderboeken en ik heb de eerste ideeën voor een mini leesles al opgeschreven. Het is zo belangrijk om de kinderen het plezier in lezen te laten ervaren!

Rianne, leerkracht groep 3/4

Wat een prachtig en duidelijk e-book is dit. Kort en krachtig staat heel duidelijk uitgewerkt hoe je met je klas aan de slag kunt met de mini leeslessen. Elke leerkracht kan, met weinig voorbereiding (hoe fijn!), meteen mee aan de slag. Ik ben enthousiast!​Angela, stagiaire groep 5

Ben jij een leerkracht/onderwijsassistent of binnen een andere functie werkzaam in het onderwijs? En merk je dat jouw leeslessen niet lekker lopen of je bent toe aan wat anders? Download dan dit e-book en succes gegarandeerd! Binnen de kortste keren (weer) plezier in het lezen en gemotiveerde leerlingen.

Scroll naar boven