Gelukt!
Je hebt het e-book 'Aan de slag met mini leeslessen' aangevraagd

Je ontvangt het e-book binnen 5 minuten in je mailbox.

E-book Aan de slag met mini leeslessen

Je hebt nu mijn e-book aangevraagd. Daarmee kun je grote stappen zetten op het gebied van leesplezier.

Terwijl je wacht heb ik nog meer informatie over leesbeleving voor je!

Wist je dat je als leerkracht een hele belangrijke rol hebt in de leesbeleving van kinderen? Namelijk de rol van de helpende volwassene!

Zonder jou zullen de kinderen in de klas hun leesbeleving niet kunnen vergroten.
De rol van de helpende volwassene, die kun je op drie manieren invullen.

Hulp bij:

♦ Het kiezen van een geschikt boek

♦ Het lezen van een boek

♦ Het reageren na het lezen van een boek
Als leerkracht ligt hier een belangrijke taak.

Omdat je mijn e-book hebt aangevraagd, weet ik dat je echt iets wilt gaan betekenen op gebied van leesplezier voor de kinderen in jouw klas.
Daarom heb ik speciaal voor jou nog een aanbieding!

 

In mijn e-book Leesbeleving met Kinderboekenjuf geef ik je achtergrondinformatie en 20 praktische tips waarmee je de morgen al aan de slag kunt op het gebied van leesbeleving. Deze tips zijn speciaal gericht op het kiezen van een geschikt boek, het lezen van een boek en het reageren na het lezen van jouw boek. 
Pak jij jouw rol als helpende volwassene met twee handen aan?

 

Je kunt mijn e-book Leesbeleving in de klas nu tijdelijk met 50% korting aanschaffen. Alleen vandaag betaal je geen €7,50 maar €3,75 (incl. BTW).

cover e-book

Dit is wat anderen over het e-book zeggen:

Het e-book Leesbeleving met Kinderboekenjuf staat vol met direct toepasbare ideeën en activiteiten. Extra fijn aan dit e-book vind ik dat de activiteiten in te zetten zijn in de groepen 3 t/ 8 van de basisschool. Ik ga nog vaak activiteiten uit dit boek halen.
– Beau, leerkracht groep 8 –

Leesbeleving met kinderboekenjuf is een mooi e-book met informatie en veel bruikbare tips. Wil je als leerkracht aan de slag met leesbeleving en de kinderen leesplezier geven? Dan is dit e-book echt een aanrader. Je hoeft alleen maar te lezen en een activiteit uit te zoeken en je kunt aan de slag. Er zitten verschillende activiteiten in, zoek er een die het beste bij je past, dan volgen de andere activiteiten later. Er staat een duidelijke uitleg bij. Ik heb het e-book al een geruime tijd en heb er al veel aan gehad.
– Rianne, leerkracht groep 3/4 

Scroll naar boven