Bedankt voor het downloaden van mijn gratis e-book!

Je ontvang het binnen 5 minuten in je inbox. Niks ontvangen? Check je spambox.

Maar voordat je gaat wil ik nog een waardevolle tip met je delen in onderstaande video. Hierdoor gaf ik mijn meest succesvolle mini leesles ooit!

In deze video hierboven vertel ik je over het geven van mijn meest succesvolle mini leeslessen. Dit zit hem namelijk in de nabespreking. In het e-book is dat ook één van de tips: Ervaar de kracht van de nabespreking. 

In mijn e-book ga ik er nog niet heel diep op in. Ik leg vooral uit wat het is en waarom het super goed werkt. Mocht je nou denken: ‘Dit klinkt top! Hier wil ik meer van weten’, via deze pagina kun je mijn online masterclass zo geef je mini leeslessen kopen voor maar €27,-.

Dan krijg je een digitale masterclass van 1 uur waarin ik je leer welke boeken en teksten geschikt zijn voor een mini leesles. Ook leer ik je hoe je een kort en bondig leesfragment selecteert om voor te lezen. Ik leer je welke leesvragen je kunt stellen. En ik leer je in welke valkuilen je niet moet trappen.

Masterclass Mini Leeslessen

Meer intrinsiek gemotiveerde lezers in je klas

Ben jij een leerkracht met de wens voor een klas vol ongemotiveerde lezers, maar lukt dit nog niet zoals je wilt? Wil je met weinig tijdsinvestering toch zoveel mogelijk intrinsieke leesmotivatie creëeren, maar tegelijkertijd ook bewust aan de slag met je mini leeslessen?

Volg dan mijn vooraf opgenomen online masterclass over het mini leeslessen en wat er bij komt kijken. Dit is een masterclass vol leespiratie, waarna jij de kinderen in jouw klas weer kunt leespireren.

In deze masterclass deel ik alles over wat een mini leesles is, welke boeken en teksten geschikt zijn, hoe je een goede leesvraag bedenkt, hoe je een geschikt leesfragment zoekt en in welke valkuilen je niet moet trappen. En no worries, dit is veel makkelijker dan veel mensen denken.

Hoe zit de masterclass mini leeslessen in elkaar?

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail met daarin de uitleg hoe je de video kunt bekijken.

De masterclass is vooraf opgenomen en online te bekijken. Je kunt de video pauzeren en/of op een later moment bekijken. 

Naderhand ontvang je per e-mail de hand-out en het cadeautje waarover ik het heb in de masterclass.

Mini leeslessen zorgen voor intrinsiek gemotiveerde lezers

Van leerkracht tot Kinderboekenjuf

Mijn naam is Ingrid en als Kinderboekenjuf help ik leerkrachten om met mini leeslessen de leesmotivatie van kinderen te vergroten. Hierdoor lezen de kinderen met plezier, begrijpen de kinderen beter wat ze lezen en bereiken de kinderen betere leesresultaten.

Ik inspireer al meer dan 7 jaar leerkrachten en leescoaches in heel Nederland en België via mijn website Kinderboekenjuf.nl, mijn wekelijkse nieuwsbrief en mijn podcast vol leespiratie. Daarnaast ben ik LIST-trainer aan de Fontys en begeleid ik scholen om het leesonderwijs bij hen op school kwalitatief goed neer te zetten.

Mede dankzij mijn website waar ik sinds 2016 inmiddels al 800+ boeken waarbij kant-en-klare mini leeslessen te vinden zijn, mijn filmdienst met 200+ video’s met mini leeslessen die allemaal aansluiten bij de doelen van de leerlijn literatuur en lezen en door mijn cursus met 50+ inhoudelijke video’s over hoe je een kwalitatief goede mini leesles geeft besloot ik mijn kennis te bundelen tot deze online masterclass Mini leeslessen.

Kinderboekenjuf Ingrid Rijnbout-Evers

Dit is wat anderen over de masterclass zeggen.

Ervaringen masterclass Zo geef je mini leeslessen
Ervaringen Zo geef je mini leeslessen

Veelgestelde vragen

Wanneer start de masterclass?

Na het plaatsen van je bestelling krijg je binnen 5 minuten toegang tot de video. Je ontvangt hiervoor een mail.

Wat is de investering?
Normaal gesproken is het €47,-, maar nu tijdelijk €27.

Voor wie is de training interessant?
Voor leerkrachten van groep 3 t/m 8 of andere geïnteresseerden denk aan intern begeleiders, leesconsulenten.

Blijf je toegang houden tot de online masterclass?
Ja, je ontvangt naderhand een e-mail met daarin een pdf met daarop alle informatie. Die kun je opslaan op je eigen device of (later) opnieuw downloaden uit de e-mail. Hierdoor blijf je toegang houden.

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@kinderboekenjuf.nl.

Scroll naar boven